Reyes Casa i Jardi, S.L.U Distribuidor oficial STIHL
Enums.CMSContentType.AboutUsImage

Taller Reyes és una empresa familiar fundada el 1953 per Josep Reyes Duplas. La història d’aquestes tres generacions va començar en un petit taller situat a Les Preses en el carrer Sant Sebastià, número 47. El 1973 a l’edat de 52 anys Josep Reyes Duplas va morir prematurament. En aquestes alçades el Taller Reyes amb un recorregut de 20 anys ja tenia un reconeixement local; fet que va ajudar en Gabriel i en Miquel Reyes i Portas a adquirir tota la responsabilitat del negoci familiar, i així, seguir les passes del pare.

Tot i la nostàlgia, el 1998 els germans Reyes decideixen tancar el taller que va fundar el seu pare per poder-ne obrir un de nou al carrer Fageda del Polígon Industrial de Les Preses. Aquestes noves instal·lacions, eren molt més modernes i adaptades en els nous temps. Aquesta decisió empresa pels germans Reyes va suposar un gran esforç personal i d’inversió, però va ser un pas definitiu pel creixement de l’empresa.

A dia d’avui, alguns dels valors diferencials del Taller Reyes són l’experiència de més de 60 anys en el sector i un equip humà altament qualificat. Resultant ser algunes de les claus per poder donar un servei professional, qualitatiu i acurat. El Taller Reyes és conegut localment pel seu tracte afable i professional a on s’integra perfectament la familiaritat i la tecnologia puntera.


Taller Reyes es una empresa familiar fundada en el 1953 por Josep Reyes Duplas. La història de estas tres generaciones comenzó en un pequeño taller situado en Les Preses, en la calle Sant Sebastià nº 47. En 1973, a la edad de 52 años, Josep Reyes Duplas murió prematuramente. A esas alturas el Taller Reyes, con un recorrido de 20 años, ya tenía un reconocimiento local; hecho que ayudó a los hijos, Miquel y Gabriel Reyes Portas, a adquirir todas las responsabilidades del negocio familiar y así seguir los pasos de su padre.

A pesar de la nostalgia, en 1998 los hermanos Reyes deciden cerrar el taller que fundó su padre para poder abrir uno de nuevo a la calle Fageda del polígono industrial de Les Preses. Esas nuevas instalaciones eran mucho más modernas y adaptadas a los nuevos tiempos. Esta decisión tomado por los hermanos Reyes supuso un gran esfuerzo personal y de inversión, pero fue un paso definitivo para el crecimiento de la empresa.

A día de hoy, algunos de los valores diferenciales de Taller Reyes son la experiencia de más de 60 años en el sector y un equipo humano altamente cualificado, y eso es una de las claves para poder prestar un servicio profesional, de calidad y acurado. Taller Reyes es conocido localmente por su trato afable y profesional, en donde se integra perfectamente la familiaridad y la tecnologia punta.

Direcciones

  • Fageda, 13
    17178 Les Preses Girona
    ES
    Teléfono: 972693097
Contacto